skip to Main Content

De nieuwe, jonge en dynamische organisatie voor transportbedrijven en beroepschauffeurs in Nederland

ITG staat garant voor efficiëntie en automatisering. Wij zorgen ervoor dat de juiste chauffeur op de juiste plek terecht komt. 24 uur per dag, zeven dagen in de week! Mensen staan bij ITG centraal.

ITG werkt alleen met de allerbeste chauffeurs van Nederland. Na een uitgebreide intake, referentiecheck en een rijtest komt een kandidaat in aanmerking om zich aan te sluiten bij het team van ITG. Daarna luisteren wij goed naar de wensen van de chauffeur. Het is voor iedereen van belang dat hij/zij op de juiste plek terecht komt. Vanaf het moment dat een chauffeur voor ITG gaat rijden kan hij/zij rekenen op een uitgebreide begeleiding en langdurige carrière.

Wij nemen de planners van transportbedrijven het werk graag uit handen. Zij hoeven zich alleen bezig te houden met de vracht zelf. Het bemannen van de auto’s regelen wij, zowel nationaal als internationaal. Dat is onze core business. Het is tijd voor een nieuwe start met een frisse, moderne kijk op het uitzendgebeuren. Wij zijn er helemaal klaar voor! Met een gezamenlijke ervaring van 30 jaar in de transport sector kent de ITG de klappen van de zweep.

Werkwijze
Heeft u een chauffeur nodig? Neem dan contact met ons op. Wij inventariseren direct al uw wensen, bespreken de mogelijkheden en gaan op zoek naar de juiste persoon.
Binnen een uur een chauffeur nodig? Wij regelen het voor u! Onze chauffeurs zijn uitgebreid gescreend, beschikken minimaal over 2 positieve referenties en hebben met succes een rijtest afgelegd bij een officieel erkende rijschool.

Kiezen voor ITG is kiezen voor kwaliteit, snelheid en een professionele manier van zaken doen. Dat is Interim Transport Group!