skip to Main Content

Maak van je droom werkelijkheid.

Wij krijgen regelmatig de vraag: “Ik wil graag vrachtwagenchauffeur worden, maar heb de juiste papieren niet. Kunnen jullie mij daarbij helpen?” Dat kan. Interim Transport Group biedt kandidaten voor het C rijbewijs de mogelijkheid om op een heel aantrekkelijke manier les te nemen bij een officiële verkeersschool.

ITG verwacht een goede motivatie, doorzettingsvermogen en een aantoonbare ‘drive’ waarom jij kiest voor een carrière als vrachtwagenchauffeur. Wij eisen dat je in het bezit bent van rijbewijs B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Een complete CV en een referentielijst willen wij ook zien.

Aan de slag:
Je neemt les bij een rijschool bij jou in de buurt. ITG neemt in eerste instantie de opleidingskosten geheel voor zijn rekening. Daar staat tegenover dat je vier jaar lang voor ons gaat rijden, met werkgarantie. Stop je binnen 2 jaar bij ITG? Dan betaal je de kosten voor 100% terug. Stop je na twee jaar, betaal je de helft terug en stop je na 4 jaar slechts een kwart van de kosten. Op die manier hoef jij je niet in de schulden te steken voor het behalen van het rijbewijs. Als je geslaagd bent, kan het ‘echte werk’ beginnen. Een rijbewijs is prima, maar ervaring opdoen is minstens zo belangrijk. Daarom ga je de eerste twee maanden met een ervaren chauffeur de weg op die je de kneepjes van het vak leert. Als je alles onder de knie hebt ga je zelfstandig achter het stuur.

Ook voor het rijbewijs CE en Code95 biedt ITG Opleidingen volop mogelijkheden.

Heb jij er zin in? Meld je vandaag nog aan!