skip to Main Content

Een nieuw initiatief in de uitzendwereld

Jong, dynamisch en vol passie voor de transport. Wij zijn het antwoord op al uw wensen als het gaat om het inhuren van de beste beroepschauffeurs voor elk type transport. Bij Interim Transport Group staan u en de chauffeur centraal. Uw transportbedrijf hoeft zich alleen te richten op de vracht zelf. Het laten rijden en de administratieve afhandeling nemen wij graag geheel voor onze rekening.

Naast ons hoofdkantoor in Dalen zijn we al sinds 2016 gevestigd in De Goorn, daarnaast hebben we diverse flex-locaties door heel Nederland. ITG heeft een minimale overhead door maximale efficiëntie. De BackOffice is in handen van één van de meest gerenommeerde backofficebedrijven voor uitzendorganisaties in Nederland. Een garantie voor snelle en juiste facturatie & verloning. Dit maakt dat ITG topkwaliteit kan leveren tegen scherpe prijzen.

Door onze platte organisatie structuur, heeft u snel de juiste persoon te pakken. Wij beschikken over een landelijke dekking, hierdoor is er altijd een chauffeur bij u in de buurt te vinden.