skip to Main Content

It’s about people

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ITG aan het juiste adres.
Wij zijn een jonge en dynamische organisatie voor transportbedrijven en beroepschauffeurs in Nederland. Ons doel is ervoor te zorgen dat de juiste chauffeur op de juiste plek terecht komt. 24 uur per dag, zeven dagen in de week! Jij staat bij ITG centraal.

ITG werkt alleen met de allerbeste chauffeurs van Nederland. Na een uitgebreide intake, referentiecheck en een rijtest kom je bij ITG in aanmerking om je aan te sluiten bij ons team. Wij luisteren goed naar je wensen, want het is voor iedereen van belang dat jij op de juiste plek terecht komt. Vanaf het moment dat je voor ITG gaat rijden kun je rekenen op een uitgebreide begeleiding en een langdurige carrière.

Je hebt bij ITG keuze uit een ruim assortiment aan banen. Of je nu veel uren wilt maken of juist wat minder en of je nu veel ervaring hebt of net begint. ITG vindt de baan die bij je past!
Het is tijd voor een nieuwe start met een frisse, moderne kijk op het uitzendgebeuren. Wij zijn er helemaal klaar voor! Met een gezamenlijke ervaring van 30 jaar in de transport sector kent de ITG de klappen van de zweep.

Interim Transport Group is aangesloten bij de ABU en NEN gecertificeerd. Hierdoor weet je zeker dat je bij ITG precies krijgt waar je recht op hebt.